Bölümümüz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Fatma GÜLER EROĞLU’nun Başarısı

Bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Fatma GÜLER EROĞLU Londra'da 4-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen "The 2018 International Conference of Applied and Engineering Mathematics" isimli etkinliğe "A Numerical Investigation of VMS-POD Model for Darcy-Brinkman Equations" isimli tam metin bildirisiyle katılmış ve sunumunu gerçekleştirmiştir.

Konferans dönemindeki konferans komite üyelerinin gözden geçirme raporları ve değerlendirme sonuçlarına dayanarak  "Best Student Paper Award of The 2018 International Conference of Applied and Engineering Mathematics" ödülünü kazanmıştır.

IAENG/WCE2018/Congress Awards