Özbekistan'ın Semerkant Devlet Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi (Samarkand State Architecture and Construction University (SamSACU))'nden bölümümüze ziyarete gelen Öğretim Üyelerimiz 19.12.2023 tarihinde Saat:15.30'da Derslik: B05'de seminer verecektir.

Özbekistan'ın Semerkant Devlet Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi (Samarkand State Architecture and Construction University (SamSACU))'nden bölümümüze ziyarete gelen Zikryayev Shavkat Xudoyarovich 19.12.2023 tarihinde Saat:15.30'da Derslik: B05'de "Rasyonel Kesirlerin İntegrali" başlıklı bir seminer verecektir.
sn.  Tuyg‘unov Javlonbek Ro‘ziboy o‘g‘li  "Türetme Kuralları" başlıklı bir seminer verecektir.
sn.  Kamoliddin Shamsiddin o’g’li Saat:16.30'da  "Matrisler ve Matris İşlemleri" başlıklı bir seminer verecektir.